Header image

Komori parts

De belangrijkste voorraad van Komori reserve onderdelen in de EMEA regio bevindt zich in het Engelse Leeds. Het logistieke centrum is voorzien van moderne apparatuur en is in hoge mate geautomatiseerd om ervoor te zorgen dat onderdelen altijd snel beschikbaar zijn voor verzending.

Snelle levering wereldwijd

Het centrum heeft koeriersdiensten voor weg- en luchtvervoer onder handbereik zodat er snel, en indien nodig zelfs met grote spoed, wordt gereageerd op verzoeken om reserve onderdelen. Bovendien beschikt het centrum in Leeds over de mogelijkheid om in de voorraden te kijken van alle andere Komori onderdelencentra, in bijvoorbeeld de VS en Japan. Het volledige Komori netwerk is erop ingericht om 24 uur per dag wereldwijd in actie te kunnen komen.

Altijd alles op voorraad

Onze onderdelencentra worden bemand door goed opgeleide en ervaren vakmensen. Zij beschikken over alle specificaties van alle Komori persen. Op die manier weten zij altijd exact om welke onderdelen het gaat en kunt u erop vertrouwen dat een juiste levering snel en adequaat wordt uitgevoerd. 

Neem voor aanvullende informatie contact op met uw Komori vertegenwoordiger